Discussionspostavljeno od strane
admin_hr
Jeste li ikada poslali poruku i dobili odgovor koji vas je ostavio zbunjenom u vezi njegovih namjera? Čita li vaše poruke i ne odgovara, samo da bi se kasnije vratio s enigmatičnim komentarima? Ili vas često ostavlja u nedoumici svojim tekstualnim porukama? Dame, danas ćemo dešifrirati ove "tajanstvene" poruke muškaraca i otkriti što one zapravo znače.
"Žao mi je, bio sam jako zauzet ovih dana. Javit ću ti se kad budem mogao." To može značiti da je doista zauzet, ali zapamtite, tko zaista želi pronaći vremena, naći će način, dok će drugi naći izgovore. Međutim, ako je doista zauzet poslom ili osobnim problemima, još uvijek bi pronašao trenutak da pošalje brzo 'dobar dan' ili znak da misli na vas. Ako to ne učini, vjerojatno niste njegov glavni prioritet. Krenite dalje i bit će vam dobro. "Ne znam što radim/ne mogu se naći. Vidimo se kasnije." Ako predložite izlazak, a on odgovori ovako, možda nije zainteresiran za vaš plan ili čeka privlačniju ponudu. Ako poruka dolazi nakon što ste napravili planove i pitali ga za dostupnost, možda doista nije siguran u svoje planove. "Hej, žao mi je što nisam odgovorio na tvoje poruke." Ako je vidio vašu poruku i nije odgovorio, samo da bi se ispričao satima kasnije, to može ukazivati na nedostatak prioriteta s njegove strane. Da ste mu važniji, odgovorio bi odmah po čitanju poruke, a ne nakon što završi s onim što je trenutno radio. Odgovara samo jednom riječju. Slanje odgovora od jedne riječi povremeno je u redu, ali ako to postane navika, može ukazivati na dosadu. Shvatite da je vrijeme da se distancirate kako biste izbjegli postati dosadni. Odgovara nakon sati. Normalno je da ponekad odgovori kasno, jer može biti zauzet s poslom, prijateljima ili jednostavno nije stalno na telefonu. Međutim, konstantno odgođeni odgo |